Autor |
RE: 12.10.08 II Wojna Czeczeńska - Grozne CDT |
~Cobrowski Użytkownik
|
Dodane dnia 12-10-2008 20:32 |
|
|
kur...czę ale mnie noga nap....boli przez to że raz nie trafiłem w okno ale ogólnie to taka mordownia była, ściągasz 2-3 gości a na ich miejsce wskakują nowi i tak w kółko, jak w battlefield... i jedna scena mnie dobiła.... schodzę w połowie 1 sceno a tu połowa Czeczeńców żurek konsumuje słowem mówiąc fajnie było Dzięki wszystkim za grę pozdro i do następnego
|
|
Autor |
@sonic Super Administrator
|
Dodane dnia 12-10-2008 20:42 |
|
|
mnie na sceno nie było (oglądałem tylko drugi scenariusz), ale dziękuję za gierki po scenariuszowe tym co brali w nich udział
przepraszam tych, którym kulki były za słone. nie było to celowe.
"The more you use your head, the less you have to use your gun." |
|
Autor |
~ryb@ Użytkownik
|
Dodane dnia 12-10-2008 21:45 |
|
|
dzieki za gre bylo fajnie, ale jak dla mnie osobiscie jednak troche za duzo ludzi, mnozyli sie jak to powiedział juz wczesniej Cobrowski niemiłosiernie
Do nastepnego |
|
Autor |
~Spec Użytkownik
|
Dodane dnia 13-10-2008 23:29 |
|
|
hmmm... już niestety po sceno więc może zacząć już zapiski na kolejną grę ?? I od razu prośba do organizatorów żeby w miarę wolnego czasu może pomyśleli o kolejnym sceno albo jeszcze raz to samo w innych składach już bez podziału na Rosja Czeczeńcy tylko normalnie 2 Timy, lub na zasadzie death mecz tzn bez 3 żyć wtedy można by to zagrać ze 4x w różnych kombinacjach zadań. ale to takie moje propozycje bo wszystko w rękach organizatorów
..::Spec::..
..NieZmieniszŚwiataILudziNieZmieniszWięcSzanujSiebieICeńToCoCenisz.. |
|
Autor |
~krawiec90 Użytkownik
|
Dodane dnia 13-10-2008 23:41 |
|
|
było słitaśśnie! super sie gralo, rzeznia byla ale to fajnie xD szkoda ze tak w dupe dostalismy w I scenariuszu buu . Impreza na 6! no i żurek zajebiscie dobry, musicie mi dac przepis ^^ hah pozdrawiam |
|
Autor |
~Cobrowski Użytkownik
|
Dodane dnia 18-10-2008 20:23 |
|
|
panowie pytanko mam: ma ktoś zdjęcia? albo wie kto je ma? bo widziałem ze fotograf chodził po polu
|
|